Lirik Tembang Campursari Tresno Sudro

02 Desember
Lirik Lagu Tresno Sudro


Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo kang tansah merak ati


Saben dino rabiso lali
Mung kelingan esemu
Sampek kapan aku ra ngerti
Biso nyanding sliramu

Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwomu ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono

Dalan-dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah kebak pacoban

Cah ayu-cah ayu tak enteni
Lilane wong tuwamu marengke kowe
Sing sabar-sing sabar yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duweku

duh Gusti sing tak puji
paringono dalan kanggo tresnaku

Artikel Terkait

Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »
Penulisan markup di komentar
  • Untuk menulis huruf bold gunakan <strong></strong> atau <b></b>.
  • Untuk menulis huruf italic gunakan <em></em> atau <i></i>.
  • Untuk menulis huruf underline gunakan <u></u>.
  • Untuk menulis huruf strikethrought gunakan <strike></strike>.
  • Untuk menulis kode HTML gunakan <code></code> atau <pre></pre> atau <pre><code></code></pre>, dan silakan parse kode pada kotak parser di bawah ini.

Disqus
Tambahkan komentar Anda

Tidak ada komentar