Download Mp3 Campursari Tombo Kangen

15 Januari
Langgam Campursari Tombo Kangen 
Saragosa Entertainment - Salam, Randuacir, Salatiga




Lirik Langgam Campursari Tombo Kangen
Mas.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ga tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..
Mas.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku
Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine
Mas.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari
~{}~
Masz.. opo wis lali sliramu?
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
wis sak mestine lali aku uu~..
Masz.. mumpung saiki ketemu
Jogedan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling nalika iku
Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atine
Masz.. gelang anting ali-ali
Sak ndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mariii…
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari



Artikel Terkait

Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »
Penulisan markup di komentar
  • Untuk menulis huruf bold gunakan <strong></strong> atau <b></b>.
  • Untuk menulis huruf italic gunakan <em></em> atau <i></i>.
  • Untuk menulis huruf underline gunakan <u></u>.
  • Untuk menulis huruf strikethrought gunakan <strike></strike>.
  • Untuk menulis kode HTML gunakan <code></code> atau <pre></pre> atau <pre><code></code></pre>, dan silakan parse kode pada kotak parser di bawah ini.

Disqus
Tambahkan komentar Anda

Tidak ada komentar